Pozdrav Gost

Ivica Kostelic osvojio srebro u Vankuveru

• 5 Odgovora
  • 3792 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

*

zum

• 251
Ivica Kostelic osvojio srebro u Vankuveru
« u: 23 Veljača, 2010, 19:31:05 »
Ako se ne varam, ovo je 4 medalja zemalja bivse juge. Kad se sjetimo 84 i Sarajeva, tad je samo jedna srebrena bila, i to prva. Slovenci i Hrvati imaju po dvije medalje, nasi iz RS/BiH se pridrzavaju one vazno je ucestvovati ....
Upravo gledam trku veleslaloma ....

Izvor: Jutarnji List

Ivici Kosteliću ispunio se san! Po drugi puta! Najbolji hrvatski skijaš osvojio je srebrnu olimpijsku medalju u superkombinaciji. Nakon ulaska u cilj 'Profesora' su shrvale emocije.
Što da vam kažem?! Ne mogu govoriti! Kada sam vidio da sam ispred Zurbriggena znao sam da je to - to! Njega sam se bojao, Zurbriggena sam se najviše bojao. Pun sam dojmova, ovo je strašno - ushićeno kaže hrvatski junak.

- Meni je erupcija emocija bila kada sam ušao u cilj. Znao sam da sam postigao odličan rezultat, a to je najljepši trenutak u životu sportaša.

Srebrni Kostelić osjećao je maleni strah uoči slalomske utrke jer voziti na tatinoj stazi (slalomsku vožnju postavio je Ante Kostelić) nije lako.
- Zna to biti i dodatan teret - izjavio je nasmiješeni Ivica.

Kombinacijski spust otvorio je put prema ovom uspjehu.
- Spust je bio super. S tim zaostatkom znao sam da sam u krugu favorita - kaže Kostelić.

- Moj je cilj bila medalja. Sasvim mi je bilo svejedno kojeg će sjaja biti. Gledajte, nas odvajaju tek stotinke, jedna sitna neopreznost i zato je osvajanje medalje, bez obzira na njen sjaj, veliki uspjeh. Ova je još vrijednija jer je obranjena. U Torinu sam stigao iz sjene, ovdje sam bio favorit pa su svi očekivali uspjeh - kaže Ivica.

*

01xxx01

• 2087
Odg: Ivica Kostelic osvojio srebro u Vankuveru
« Odgovori #1 u: 23 Veljača, 2010, 19:53:11 »
e jedva cekam drugu trku da vidim sta ce biti  :bravo::(

*

skiDeki

• 6752
  • ZLATNA VREMENA
« Odgovori #2 u: 23 Veljača, 2010, 21:19:46 »
Cestitam :bravo::(
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

*

lola

• 1026
« Odgovori #3 u: 23 Veljača, 2010, 22:11:39 »
brravvvvvvvoooooo Ivica!!!!!!!!!!!!!! :bravo::( :bravo::( :bravo::(

*

DarkoN

• 6035
« Odgovori #4 u: 23 Veljača, 2010, 22:59:11 »
svaka cast, cestitam!  :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::(
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

« Odgovori #5 u: 23 Veljača, 2010, 23:07:08 »
Ivica je kralj, a sestra kraljica. Ne vjerujem da ce se ikad vise ponoviti ovake skijaske zvijezde sa prostora bivše Jogoslavije...

Drzimo palceve za subotnji slalom.....