Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 178

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 183

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 184

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 220

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 223

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 235

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 250

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 268
Novi projekti na Jahorini za sezonu 10/11
Pozdrav Gost

Novi projekti na Jahorini za sezonu 10/11

• 163 Odgovora
  • 65841 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

*

Big_DANE

• 3969
  • juSt sNowBoarDinG!
Odg: Novi projekti na Jahorini za sezonu 10/11
« Odgovori #30 u: 05 Listopad, 2010, 16:20:22 »
moze li ovde kod nas ista da ide normalno i bez ovakvih gluposti? nevjerovatno.

Hahah...strasno!! Ja sad procitah i ne verujem ocima!!! Indijanluk!!!

« Odgovori #31 u: 05 Listopad, 2010, 16:21:01 »
ja mislim da ove dvije opstine, prije svega paljanska nije nista pozitoivno uradila za Jahorinu i ja bi joj prvi izuezo Jahorinu, jer nisu u s stanju sa zlatom da barataju.
osim ponekih akcija s kojima su probali rusiti turizam Jahorine, prije svega ono suludo naplacivanje ulaza od prosle godine, ili naplacivanje qm zemlje po par razlicitih arsina.

a s druge strane, nije bas da bi opstina ostala bez sredstava i morala samo placati. sada OC nema u prinicu niakave veze osim sto tu placa porez. iz fonda bi dobijali malo vise love, s tim sto bi to bilo uslovljeno njihovim angazmanom. tako da bi se trebali potruditi da zarade, a ne da im s neba pada.

a opet, KOP je postao vrhunska destinacija od momenta kad su je preuzela skijalista Srbije. I to treba cijeniti. A napomenimo da KOP nema takve vrhunske staze, polazaj i popularnost kao Jahorina.

*

DarkoN

• 6035
« Odgovori #32 u: 05 Listopad, 2010, 16:42:32 »
mozda ta varijanta sa pravljenjem skijalista srpske i nije losa, ali mislim da bi definitivno sjediste trebalo da bude na jahorini jer ce jahorina  uvijek da donosi najvise prihoda samom preduzecu.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

« Odgovori #33 u: 05 Listopad, 2010, 16:45:46 »
ja mislim da ove dvije opstine, prije svega paljanska nije nista pozitoivno uradila za Jahorinu i ja bi joj prvi izuezo Jahorinu, jer nisu u s stanju sa zlatom da barataju.
osim ponekih akcija s kojima su probali rusiti turizam Jahorine, prije svega ono suludo naplacivanje ulaza od prosle godine, ili naplacivanje qm zemlje po par razlicitih arsina.

a s druge strane, nije bas da bi opstina ostala bez sredstava i morala samo placati. sada OC nema u prinicu niakave veze osim sto tu placa porez. iz fonda bi dobijali malo vise love, s tim sto bi to bilo uslovljeno njihovim angazmanom. tako da bi se trebali potruditi da zarade, a ne da im s neba pada.

a opet, KOP je postao vrhunska destinacija od momenta kad su je preuzela skijalista Srbije. I to treba cijeniti. A napomenimo da KOP nema takve vrhunske staze, polazaj i popularnost kao Jahorina.

To da li opštine ulažu ili ne to ostaje u domenu politike i nebih ulazio u tu raspravu.
kao što rekoh model jvanog preduzeća podržavam u potpunosti i imamo jedan pozitivan rezultat tog modela u regiji, al dosta tu bi zavisilo od implementacije tog projekta u prvom redu da li imamo saglasnost svih relevantnih faktora i da li što je najbitnije imamo dovoljno dobar kadar da to sprovedu u djelo.

I naglasio bih zasto ne bi sjedište tog buduceg preduzeća bilo u Istocnom Sarajevu, odnosno na području gdje imamo veliku tradiciju i iskustvo u ovim poslovima, odnosno imamo značajne ljudske resurse,evo ja se nesebicno predlažem za direktora :P :P :P  a raju sa foruma imenovati na funkcije tipa direktor prodaje, marketinga, finasija, čistaćica i direktor direktora sa generalnim direktorom a Harisa ćemo zaposliti da prodaje karte jbga neko mora i raditi ludzatobom:(( ludzatobom:((

« Odgovori #34 u: 05 Listopad, 2010, 16:53:32 »
Citat:
a Harisa ćemo zaposliti da prodaje karte jbga neko mora i raditi ludzatobom:(( ludzatobom:((

ja se ne bunim, JA SAM ZA  ludzatobom:(( do 12:00 prodaja od 12:00 uzivanje...a imao bi i gdje spavati hahaha.. pik ak moze ona kucica na Ogorjelici 1

*

DarkoN

• 6035
« Odgovori #35 u: 05 Listopad, 2010, 16:54:32 »
onda bi morali da se penjemo na kucicu da kupimo skipass  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: to je haretovo omiljeno mjesto.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

« Odgovori #36 u: 05 Listopad, 2010, 16:59:01 »
e to je na nama da se izborimo da nam sjediste bude ovde.
ja i cu dalje ostati sa strane da imate opoziciju  :P

*

skiDeki

• 6752
  • ZLATNA VREMENA
« Odgovori #37 u: 05 Listopad, 2010, 17:04:56 »
e to je na nama da se izborimo da nam sjediste bude ovde.
ja i cu dalje ostati sa strane da imate opoziciju 
Citat:

Vip, vec si se dokazao kao dobar kriticar i pronalazac mana :bravo::(
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

*

BOJAN-BG

• 4248
« Odgovori #38 u: 05 Listopad, 2010, 17:22:48 »
e cudo su pare gde se god malo vise zavrti svi pametuju i teraju po svome

*

dasas

• 163
« Odgovori #39 u: 05 Listopad, 2010, 23:24:16 »
imal' tih slika... puf:)

« Odgovori #40 u: 05 Listopad, 2010, 23:36:00 »
imal' tih slika... puf:)
hah rece vip bice do kraja dana tako da ima jos pola sata :P
http://www.gss-sarajevo.com/

*

zver

• 105
« Odgovori #41 u: 06 Listopad, 2010, 01:36:45 »
IMAM RIJEŠENJE!  8)

Nadju se na Prači ekipa iz opčine Trnovo i ekipa sa Jahe + (forumaši i svi gladni krvi), zasuknu se rukavi i fino se balkanski (naravno uz uporabu hladnog oružja i pokojom utokom) potuku. Onaj tko zadnji ostane dobiva pravo na stazu, koncesiju i zrak (al ne rakiju) na planini.  3:(

Kad nece milom onda ce silom!!  ;)

*

brera

• 7221
« Odgovori #42 u: 06 Listopad, 2010, 06:26:05 »
moze brera ako se dozvoli u pravilima penjanje na kucicu  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Taj što se penje na kućicu barem zna i to dobro(to ga ne opravdava),  ja se plašim onih, koji neznaju, pa idu po sistemu: To majstore, samo se ti spusti, da osjetiš brzinu. 3:(

*

brera

• 7221
« Odgovori #43 u: 06 Listopad, 2010, 06:41:49 »
Hahahahaaha...ja ne mogu da verujem!!! hahahaaha....pa dokleeeeeeeeeeeeee!!!

VIP-e ako dobijem pare na lutriji eto mene gore da pravim svoju zicaru i stazu!!! :)  Zvace se DANETOVA NAJLUDJA STAZA!!! Hehehehe... :)
Popust za forumaše, karta uz piće i hranu! (:smijeh:

*

loop

• 1042
« Odgovori #44 u: 06 Listopad, 2010, 08:23:13 »
IMAM RIJEŠENJE!  8)

Nadju se na Prači ekipa iz opčine Trnovo i ekipa sa Jahe + (forumaši i svi gladni krvi), zasuknu se rukavi i fino se balkanski (naravno uz uporabu hladnog oružja i pokojom utokom) potuku. Onaj tko zadnji ostane dobiva pravo na stazu, koncesiju i zrak (al ne rakiju) na planini.  3:(

Kad nece milom onda ce silom!!  ;)

al nije lakše jednu trku niz spust stazu  ludzatobom:((
allways stand sideways!