Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 178

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 183

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 184

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 220

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 223

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 235

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 250

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 268
Novi projekti na Jahorini za sezonu 10/11
Pozdrav Gost

Novi projekti na Jahorini za sezonu 10/11

• 163 Odgovora
  • 65847 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

*

Aschen

• 101
Odg: Novi projekti na Jahorini za sezonu 10/11
« Odgovori #45 u: 06 Listopad, 2010, 10:58:03 »
Ništa nisu dogovorili, ali su šumu posjekli. Kakvi kraljevi. Ko li se ugradio za drva >:(

*

brera

• 7221
« Odgovori #46 u: 06 Listopad, 2010, 11:53:37 »
Oko stanja na JA, novih planova i ulaganja, moraju sjesti i dogovoriti se svi. OC, hoteljeri, ugostitelji, vikendaši, trgovci, opštine, policija,... Nije tu dobra čista podjela na žiče(6guze, ...) na jednoj a na drugoj strani hoteljere, pansione, vikendaše, trgovce,... Svi moraju shvatiti, da jedni bez drugih nisu ništa i ništa ne mogu, te da ne mogu samo uzimat pare(na raćun drugih) a ništa ne uložit u JA. Uložit u bilo kojem smislu, opštine npr. samo uzimaju boravištnu tax-u a tu istu tax-u ne vračaju u turizam ćemu je i namjenjena. Što pre to shvate to bolje za JA, za njih i za nas, njihove goste. 

« Odgovori #47 u: 06 Listopad, 2010, 11:56:45 »
Oko stanja na JA, novih planova i ulaganja, moraju sjesti i dogovoriti se svi. OC, hoteljeri, ugostitelji, vikendaši, trgovci, opštine, policija,... Nije tu dobra čista podjela na žiče(6guze, ...) na jednoj a na drugoj strani hoteljere, pansione, vikendaše, trgovce,... Svi moraju shvatiti, da jedni bez drugih nisu ništa i ništa ne mogu, te da ne mogu samo uzimat pare(na raćun drugih) a ništa ne uložit u JA. Uložit u bilo kojem smislu, opštine npr. samo uzimaju boravištnu tax-u a tu istu tax-u ne vračaju u turizam ćemu je i namjenjena. Što pre to shvate to bolje za JA, za njih i za nas, njihove goste. 

tako je, revoluciju treba dignuti, brera vodi nas na pravi put uz tebe smo samo naprijed, tri put hura za BRERU, HIP HIP HURRAAA, HIP HIP HURRAAA, HIP HIP HURRAAA  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

*

Peglas

• 259
« Odgovori #48 u: 06 Listopad, 2010, 14:49:52 »
Ovo je takva sprdačina da nije vrijedna komentara. puf:) Kont'o sam neki ozbiljan projekat, kad ono u startu je.. lud zbunjenog. ;D
Reče VIP za novu stazu ne bi bila nadležna GSS-a. Zamislite neko se polomi na stazi, dođe GSS, kaže izvini jaro pao si 10 cm od staze koju mi pokrivamo, jbg propisi su propisi. :o :o
...a deka, bio je koristan ko i naočale čovjeku sa jednim uhom...

*

BOJAN-BG

• 4248
« Odgovori #49 u: 06 Listopad, 2010, 14:51:40 »
Ovo je takva sprdačina da nije vrijedna komentara. puf:) Kont'o sam neki ozbijan projekat, kad ono u startu je.. lud zbunjenog. ;D
Reče VIP za novu stazu ne bi bila nadležna GSS-a. Zamislite neko se polomi na stazi, dođe GSS, kaže izvini jaro pao si 10 cm od staze koju mi pokrivamo, jbg propisi su propisi. :o :o

e bas tako ovo ima samo na balkanu  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

*

DarkoN

• 6035
« Odgovori #50 u: 06 Listopad, 2010, 14:54:35 »
bar smo u necemu jedinstveni na svijetu  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

« Odgovori #51 u: 06 Listopad, 2010, 16:34:43 »
GSS je u sluzbi OC-a i naravno da ce vjerovatno pomoci, ali ipak to nije njihovo, pogotoo, sto niko ne snosi troskove izlaska GSS na teren.

Evo par slika od jucer - za ove sto ne mogu cekati, ko da gori, sad ili nikad  :o
Prilaz od Hotela Sator

Ili kad se okrenemo, vidimo Sator:

Iznad je novi 6sjed Poljica:

Budici kraj zice (to je bas na onoj stazi gdje kad se spustamo je lijevo provalija (na slici s desne strane):

Teska Industrija:

Jednog dana ce biti i ovdje staza:

Idemo nazad ka Satoru:

« Odgovori #52 u: 06 Listopad, 2010, 16:37:09 »
Za one koji jos ne znaju o kojoj se lokaciji radi:
(ili google map: [url=http://Lokacija nove staze]Lokacija nove staze[/url]

« Odgovori #53 u: 06 Listopad, 2010, 17:01:55 »
GSS uvjek pomaže bez obzira na vreme lokaciju, opštinu i nacionalno političku opredeljenost :P

Nešto razmišljam i razmišljam... opština Trnovo nije raspisala javni tender za uređenje staze, odnosno sječu šume niti bilo koju zakonom predviđenu aktivnost  za izradu ski lifta i staze a vec su krenuli u zadnji korak u proceduri a to je sječa šume... e sad sjetimo se slične priče kad se radila staza kod tehničke baze, svi znamo da onde nemoguce praviti stazu al šuma je pokrčena i od projekta se odustalo. Znaći pojenta ove aktivnosti pod okriljem opštine Trnovo je da se posječe šuma i rastali dobit i ostavi golet a turizam ko je...

Vip posto si se vec deklarisao kao vjećita opozicija molio bih te da ispitas stvar u opštini Trnovo, pozovi se na zakon o informisanju RS (Sve tražene informacije moraju ti dostaviti u roku od 8 dana) a traži sledece:
1. regulacioni plan jahorine (Pale ima, a Trnovo ne znam, bila je javna rasprava povodom toga)
2. koncesija države (zakon o skijalištima RS)
3. tender o javnim nabavkama (sjeca čume, ko je izvođač i da li je postovana procedura o javnim nabavkama RS)
4. Koji je organ donjeo odluku o pomenutim aktivnostima u opšini trnovo (Načelnik, skupština, odjeljenje za stambeno prostorne poslove ili tako nešto)
5. I možda da li je grad I. Sarajevo upoznato sa pomenutim aktivnostima

Kad sve to uradiš i dobiješ informacije objavi na forumu i onda čemo tražiti mišljenje Ministartva turizma RS, Grada I. Sarajevo, medija i tako dalje...

Mislim da je u pitanju sitni interes odnosno licna dobit pojedinaca na štetu SVIH NAS koji živimo i radimo na Jahorini.

VIP stojim ti na raspolaganju

*

BOJAN-BG

• 4248
« Odgovori #54 u: 06 Listopad, 2010, 17:15:32 »
najbolje da mi sa foruma preuzmemo vodjenje jahorine,ima nas iz svih bransi tako da organizacija ne bi bila uopste losa

*

Big_DANE

• 3969
  • juSt sNowBoarDinG!
« Odgovori #55 u: 06 Listopad, 2010, 17:29:54 »
Ma ide breee BOKI za 5 godina ne bi znali dje su dosli!!! Mislili bi da su u Austriji! :)

« Odgovori #56 u: 06 Listopad, 2010, 17:57:32 »
 ;D  ;D  ;D

:bravo::(

« Odgovori #57 u: 06 Listopad, 2010, 18:50:11 »
raja, ovo sto brzi govori, nije nimalo za zanemariti !!!

Odakle im pravo da sjeku sumu a tender niti je objavljen, niti je prosao. Kad sam ih jucer zvao, rekli su mi kad bude nacrt gotov, imacemo priliku vidjeti sve planove i na zalbu!
Na sta cu se zaliti kad su vec posjekli svu sumu !!!!!!!!!!!! Da je mozda nece opet lijepiti?
Ako su to bili sitni interesi, vjeruj te mi da cemo icu u sve medije koje postoje na ovim prostorima, sto bas ne vjerujem da ide u prilog tako maloj opstini.

Kao sto sam rekao, trebali bi se raspitati i saznati da li stoje sitni interesi ili je stvarno neki projekat koji smo propustili u pripremi.

« Odgovori #58 u: 06 Listopad, 2010, 23:55:36 »
svaka cast VIP-e slikao si... kad ja nisam mogao nek si bar ti :)
VIP obecanje ispunio i postavio slike yuppi :D
http://www.gss-sarajevo.com/

*

brera

• 7221
« Odgovori #59 u: 07 Listopad, 2010, 06:36:07 »
Ovo je takva sprdačina da nije vrijedna komentara. puf:) Kont'o sam neki ozbiljan projekat, kad ono u startu je.. lud zbunjenog. ;D
Ako ima veze ili para izvuku ga sajlom na teritorij OC i onda spašavaju. (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: