Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 178

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 183

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 184

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 220

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 223

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 235

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 250

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 268
Novi projekti na Jahorini za sezonu 10/11
Pozdrav Gost

Novi projekti na Jahorini za sezonu 10/11

• 163 Odgovora
  • 65845 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: Novi projekti na Jahorini za sezonu 10/11
« Odgovori #105 u: 10 Studeni, 2010, 16:03:46 »
ko je zaduzen? mislim da ce to sve prenjeti na gss, jer ipak oni u malom prstu imaju sve podatke.
a oni ce u svakom slucaju postavljati znakove.

*

DarkoN

• 6035
« Odgovori #106 u: 10 Studeni, 2010, 16:06:15 »
sad nesto razmisljam, to mi dodje i logicno jer ipak gss radi za oc dok rade zice.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

« Odgovori #107 u: 10 Studeni, 2010, 16:31:05 »
Ovo je dobra vest, mogu malo na Kopaonik da se ugledaju, tamo je stvarno sve dobro obeleženo, info table koja žica radi a koje ne sa mapom su prava stvar

*

skiDeki

• 6752
  • ZLATNA VREMENA
« Odgovori #108 u: 10 Studeni, 2010, 16:45:18 »
Oho, druga dobra vest danas :bravo::( :bravo::( :bravo::(

Izgleda da ce uskoro sneg s:nij) s:nij)

Vip-e ovo ti je drugi Bambi :P
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

*

brera

• 7221
« Odgovori #109 u: 11 Studeni, 2010, 07:12:26 »
Sad jednalijepa vijest.
Kako nam je Kamco rekao, narucena je oprema u vrijednosti od 60.000 KM i to prije svega za osiguravanje staza i njihovo obiljezavanje.
Zastitne mreze, kojih je do sada bilo prilicno malo.
Strunjace koje su od speijalnog materijala napravljene (estrudirani polueturin) i presvuceni nepromocivim platnom. Imaju osobinu da su veoma cvrste a i ipak ugodne prilikom sudara (sad ce ljudi namjerno zabijati u strunjace  anan )
Osim toga dolaze i novi znakovi koji ce biti malo na visem novou nego ovi dosadasnji. Oznaciti ce se nazivi staza, brojevi staza, njihova tezina. A novina je sto ce po prvi put na Jahorini se uvesti tzv. zute staze.

To su djelovi pista koje spajaju staze i oznacavaju se kao zute staze. Po meni , odlicna ideja i nadam se da ce ju i sprovesti do kraja i kako treba.
:bravo::( :bravo::( :bravo::( Jedino loš osjećaj imam oko strunjaća, već vidim naranđasti kombinezon sa boardom naliman na stubu, neće više valjat krovovi kućica. (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

« Odgovori #110 u: 11 Studeni, 2010, 23:55:28 »
Citat:
:bravo::( :bravo::( :bravo::( Jedino loš osjećaj imam oko strunjaća, već vidim naranđasti kombinezon sa boardom naliman na stubu, neće više valjat krovovi kućica. (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

hahaha ljudi evo ga POČELO je   3:( ,,,,fuf kako ce ova sezona biti zanimljiva samo da mi dodjes  devil:(

*

DarkoN

• 6035
« Odgovori #111 u: 13 Studeni, 2010, 20:27:33 »
ovo je neki novi momenta, hare prijeti breri  ???
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

*

lola

• 1026
« Odgovori #112 u: 13 Studeni, 2010, 21:16:11 »
biće zanimljiva sezona :bravo::( :bravo::( :bravo::(

« Odgovori #113 u: 14 Studeni, 2010, 02:43:15 »
sezona 2011 (PAKLENA SEZONA)  anan goja vozi goja kosi anan

*

cos

• 186
« Odgovori #114 u: 23 Studeni, 2010, 17:57:34 »
to je to krenula je sezona, ole

« Odgovori #115 u: 23 Studeni, 2010, 18:12:13 »
kad se cos pocne spustati sa svojim skijama koje voze na sve starne i unazad i u stranu (kad pada  :P
i naravno kad pocne one dobre izvjestaje davati - i onda navecer kad ga probamo napiti, a on se ne da, a onda ipak pocne mu se petljati jezik
e to se ceka  ;D

*

Big_DANE

• 3969
  • juSt sNowBoarDinG!
« Odgovori #116 u: 23 Studeni, 2010, 18:13:25 »
kad se cos pocne spustati sa svojim skijama koje voze na sve starne i unazad i u stranu (kad pada  :P
i naravno kad pocne one dobre izvjestaje davati - i onda navecer kad ga probamo napiti, a on se ne da, a onda ipak pocne mu se petljati jezik
e to se ceka  ;D

VRrrrr!!!!!!  hug:(   :bravo::( :bravo::( :bravo::( (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Ja sam rano danas poceo da cugam od 3h popodne! :)  Dosao kuci malo da se baci nesto u mesinu!  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

p.s. veceras SREMSKA RAKIJA OD VALJDA SLJIVA!  ludzatobom:((

« Odgovori #117 u: 23 Studeni, 2010, 18:17:46 »
e da hocu i ja probati te tvoje rakije  ::)

*

cos

• 186
« Odgovori #118 u: 23 Studeni, 2010, 18:25:05 »
e onda cu da ti dam svoje skije da malo probas unazad i u stranu (drunk) (drunk) (drunk) (drunk)

*

Big_DANE

• 3969
  • juSt sNowBoarDinG!
« Odgovori #119 u: 23 Studeni, 2010, 18:30:43 »
e onda cu da ti dam svoje skije da malo probas unazad i u stranu (drunk) (drunk) (drunk) (drunk)

Hahahaha....nije to moja rakija...al si svakako pozvan!

Nadam se da cu imat da sakrijem nedje jednu flasu domace hercegovacke loze ako budem dolazio! :)