• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.
 

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Novi projekti na Jahorini za sezonu 10/11

Started by ovejaras01, 04 October, 2010, 17:34:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

minjon81

posalji meni da je pricuvam do pocetka sezone!!! hhihihiihihihi

skiDeki

Ne bojte se ima kod mene puno bure, bice za sve!
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

DarkoN

Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

minjon81


lola


Nichifor

Јахорина и Козара хит дестинација

БAЊAЛУКA - На Јахорини и Козари све је спремно за почетак зимске сезоне, а већ су попуњени смјештајни капацитети за децембар, као и за новогодишње и божићне празнике.

Директор Олимпијског центра Јахорина Бранко Короман рекао је да је на Јахорини сњежни покривач јуче износио око 20 центиметара те да се очекује да ће он за викенд достићи и пола метра.

- У сарадњи са Туристичком организацијом Источно Сарајево за викенд ће бити званично и отворен почетак зимске сезоне на Јахорини - казао је Короман.

Он је нагласио да на основу досадашњих резервација процјењују да ће посјећеност Јахорине бити већа за 20 до 30 одсто у односу на прошлу сезону.

У Олимпијском центру Јахорина кажу да ове године влада велико интересовање туриста из Хрватске за боравак на овој олимпијској љепотици.

Подсјетили су да су цијене смјештаја снижене за око десет одсто, а ски-паса за 23 одсто у односу на прошлу годину.

- Смјештај у полупансиону креће се од 65 до 88 марака и зависи од периода када боравите у хотелу. За новогодишње празнике смјештај је скупљи и тада је за двокреветну собу потребно издвојити 88 марака, а у ову цијену су урачунати доручак и вечера - казали су у ОЦ Јахорина и додали да ће послије божићних празника бити још ниже цијене смјештаја у хотелима.

Координатор Националног парка Козара Наташа Пјевић казала је да су бунгалови већ резервисани за новогодишње празнике, али и за јануар.

- Цијена смјештаја у бунгаловима зависи прије свега од броја особа, а креће се од 50 до 100 марака дневно - казала је Пјевићева и додала да двије особе за један дан морају да издвоје 50 марака, а шест особа 100 КМ.

Она је нагласила да је све спремно за почетак зимске сезоне на Козари, а све зависи од сњежног покривача.

На Влашићу и Бабановцу кажу да чекају први снијег да би отворили зимску сезону.

Додали су да се цијена смјештаја у викендицама креће од 20 до 30 марака по особи, послије Нове године за смјештај ће се издвајати 20 марака, док је у фебруару за боравак у колибама потребно издвојити 15 КМ.

У хотелима на Влашићу и Бабановцу за смјештај у двокреветној соби потребно је издвојити око 90 марака, а у цијену су урачунати доручак и вечера.

Истичу да ће цијене послије Нове године бити ниже и да ће се кретати од 60 до 70 марака.

Осњежавање на Јахорини
Бранко Короман је рекао да на Јахорини и даље траје пројекат вјештачког осњежавања.

- Могуће је да ће осњежавање бити завршено и до краја ове године, иако извођач радова има рок да заврши радове у 2011. години - казао је Короман.

izvor: Gras Srpske


Big_DANE


brera


vip-jahorina


brera



minjon81


brera