0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
U pravu si, malo mi je bilo cudno, ako vec imaju love, neka pojacaju ovo sto vec imaju! Mislim kad bi se Jahorina, Bjelasnica i Igman doveli u blistavo stanje, da bi bili prepuni stranaca, jer tri ski centra na tako malom prostoru, to retko gde ima!
Citat: skiDeki - 08 Siječanj, 2011, 15:37:19U pravu si, malo mi je bilo cudno, ako vec imaju love, neka pojacaju ovo sto vec imaju! Mislim kad bi se Jahorina, Bjelasnica i Igman doveli u blistavo stanje, da bi bili prepuni stranaca, jer tri ski centra na tako malom prostoru, to retko gde ima!uvrstio bi u taj trio i Vlasic
http://www.ekapija.ba/website/bih/page/386128OC Jahorina raspisao tender za nabavku šestosjed žičareOC Jahorina raspisao je tender za nabavku isklopive šestosjed žičare Skočine kapaciteta 3.000 putnika na čas i izgradnja garaže sa garažnim sistemom za šestosjed žičaru Poljice po sistemu ključ u ruke.Branko Koroman, direktor OC Jahorina za ekapija.ba je kazao kako se radi o međunarodnom tenderu koji će biti otvoren do 25. februara ove godine.Realizacija projekta, Koroman kaže kako zavisi od emisije obveznica koje su u toku."Ako prođu obveznice projekt će biti završen tokom 2011. godine u protivnom nećemo moći pristupiti realizaciji projekta", pojašnjava Koroman.Planirana investicija za ovaj projekt iznosi oko 11 miliona maraka, dok će se prava vrijednost kaže Korman biti poznata otvaranjem tendera.E. Ko.