Moderni apartmani Drugovi Jahorina

Opremljenost i posebnosti


Opis objekta

Apartmani Drugovi

U donjem dijelu vikend naselja Šator, caa.300m udaljena od staze Poljice, smjestena je Apartmanska kuca Drugovi. Na nadmorskoj visini 1600m, ususkana je u dijelu naselja ugodnom za ljubitelje setnje, zgodno smjestena za skijase I djecicu koja uzivaju u zimskim radostima. Sastoji se od dva lijepo uredjena studija, pet apartmana I prostorije drugarski kutak za druzenja uz topli caj, kaficu, vino. Svi apartmani i studija mogu se koristiti kao potpuno odvojene cjeline, ali se mogu unajmljivati i u kombinaciji za veca drustva. Smjestajne jedinice se veoma efikasno griju na struju, i po potrebi sa kamin pecima. Wi-Fi internet kao i TV su u svakom apartmanu odnosno studiju dostupni.Studio za 2 osobe

Studio obuhvata jednu prostoriju, velicine cca. 20m?2. Opremljen je ugaonom garniturom na razvlacenje koja daje mogucnost spavanja dvije osobe, kuhinjom sa svim potrebnim inventarom (sudje, 2 ploce za kuhanje, frizider, radna povrsina), te komfornog kupatila sa umivaonikom, WC-om i tus kabinom. U svakom se nalazi TV. Wi-Fi internet je dostupan. Poseban ugodjaj u apartmanu svakako daje kutak sa dekorativnom peci za lozenje za sve ljubitelje planinskih enterijera.

Apartman za 5

Apartman za 5 obuhvata ugodni dnevni boravak sa ugaonom garniturom na razvlacenje (mogucnost spavanja dvije osobe), trokrevetnu spavacu sobu opremljenu jednim bracnim i jednim individualnim lezajem te komforno kupatilo sa umivaonikom, wc-om i tus kabinom. Dnevni boravak je opremljen sa televizorom. Poseban ugodjaj u apartmanu svakako daje kutak sa dekorativnom peci za lozenje za sve ljubitelje planinskih enterijera. Vip Team Jahorina apartman preporucuje za 4 osobe iako se u isti moze smjestiti i 5 osoba.

Apartman za 8

Apartman za 8 obuhvata ugodni dnevni boravak sa ugaonom garniturom na razvlacenje (mogucnost spavanja dvije osobe), tri manje dvokrevetne spavace sobe opremljene bracnim krevetima, te komforno kupatilo sa umivaonikom, wc-om I tus kabinom. Apartman za 8 osoba se nalazi u podkrovlju kuce. Dnevni boravak je opremljen sa televizorom. Poseban ugodjaj u apartmanu svakako daje kutak sa dekorativnom peci za lozenje za sve ljubitelje planinskih enterijera. Vip Team Jahorina apartman preporucuje za 6 osoba iako se u isti moze smjestiti I 8 osoba.

Lage

Udaljenosti
Staza
Vertikalni transport
Kafic / Club
Prodavnica
Aerodrom
Restaurant
Bankomat
Grad
Ambulanta/Hitna
Napomena: sve udaljenosti su caa. vrijednosti.

Svidja Vam se Jahorina?

Pratite nas na FB
Top