Webcam Jahorina - kamere sa pogledom na ski stazu

Jahorina > Info > Webcam-jahorina

HD Panorama Jahorine

VIP Jahorina® je postavila panoramsku kameru na Hotel Termag, koja nam daje skoro savrsenu HD sliku cjelokupnog platoa Poljica sa 6sjedom i 2sjedom Poljica, kao i liftom, te baby liftom. Ova kamera ujedno i pokazuje Vam trenutne vremenske prilike (ili neprilike) na Jahorini. Nadam se da cete uzivati slikama koje nam pruza 360° Weather Livecam Jahorina. Kamera aktivno snima od izlaska do zalaska sunca.
Panorama Webcam Jahorina


Kamera Ogorjelica 1

Webcam Ogorijelica 1 je smješten na Hotelu Košuta. Pogled ka mjestu starog dvosjeda a sadašnjeg šestosjeda Ogorjelica 1 kao i pregled skoro cijele staze Ogorjelici 1. Sa lijeve strane vidi se, doduše kroz ovaj lijepi bor stazu Ogorijelica 2 kao i sama žica Ogorijelica 2. Po lijepom vremenu se vide obje staze sa malim prekidima skoro do vrha !!!

Webcam Jahorina Ogorjelica

Kamera plato Poljica

Webcam plato Poljica ima fenomenalan pogled ka centralnom dijelu Jahoine - Poljica. Na slikama se vidi skoro cijeli plato Poljica sa novosagradjenim šestosjedom, vec postojecim dvosjedom i liftom koji vozi do naselja Šator.Samim tim se vidi i donji dio staze Poljica. Prelijepa panorama Jahorine.

Webcam Jahorina Poljica

Rajska Dolina

Webcam sa pogledom na stazu Rajske Doline. Sa lijeve strane vidimo na vrhu i djelove staze olimpijskog slaloma, a sa desne na vrhu i izlaze 6sjeda Poljica & Ogorjelca. Kamera se nalazi na vikendici Zlatna Zita i ima jedinstven pogled.

Webcam Jahorina Zlatna Zita Rajska Dolina

Šator - staza Poljica

Na samoj stazi Poljica kod izlaza lifta i sa pogledom na naselje Sator

Webcam na stazi Poljica, naselje Šator

Kamera Rajska Vrata

Kamera je smjestena na objektu Rajska Vrata gleda direktno na stazu "Rajska Dolina" na Jahorini. Ova vrhunska kamera je postavljena na idealnom mjestu i može se dobiti u potpunosti slika cijele Rajske doline, kao i platoa ispred planinske kuce Rajska Vrata. Planinska kuca Rajska Vrata je nastala kao proizvod ideje o postojanju jednog mjesta na Jahorini u kojem ce se okupljati zaljubljenici ove planine da, u ugodnom ambijentu i uz vrhunsku hranu i pice,uzivaju u druzenju.

Webcam Jahorina Rajska dolina

Gola Jahorina - izlaz Poljica

Na izlazu 6sjeda Poljica, samom vrhu Jahorine je postavljena kamera sa pogledom ka izlazu 6sjeda Ogorjelica 1 i platoa ispred nje. Na slici se vidi i objekat Zacarani Dvori.

Kamera na kolibi Mladost - Rajska Dolina

Kamera je postavljena na kolibu Mladost koja se nalazi na gornjem djelu staze Praca. Na stazi Prace/Skocina je postavljen sistem za vjestacko osnjezavanje. Samim tim mozemo vidjeti u svako doba dana da li su topovi u pogonu. Webcam Jahorina Mladost

Kamera visina snijega

Jahorina Web Cam 6 sa pogledom iza vikendice M&M u vikend naselju Sator.

Visina snijega

Kamera Ravna Planina - Pale

Ravna planina je novo skijaliste podno Jahorini, na Palama. Udaljeno samo nekih 15 minuta autom od Jahorine. Jedna dobra alternativa za skijanje je Ravna planina, pogotovo ukoliko vremenske prilike na Jahorini ne dopustaju skijanje. Skijaski izleti sa Jahorine bi trabali biti u planu posjetilaca Jahorine. Osim toga staza je u potpunosti prekrivena sistemom za vjestacko osnjezavanje. I samim skoro skoro da je zagarantovano skijanje. Staze su veoma dobre, strme. Postoji lift, a u izgradjni je i gondola koja treba da se spoji sa Jahorinom.

Webcam Ravna Planina Pale

Web kamera Sarajevo

Kako bi upotpunili sliku za nase psojetioce, u samom centru grada Sarajeva smo postavili kameru koja nam u svako doba dana daje slika kakve su prilike u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, u Sarajevu.

Webcam Sarajevo

Svidja Vam se Jahorina?

Pratite nas na FB
Top