Webcam Jahorina - web kamere sa pogledom na ski stazu

Jahorina > Info > Webcam-jahorina

WEB kamere na Jahorini

Jahorina Live - dobrodošli u svijet Jahorine uživo !! Profesionalne web kamere sa pratecom opremom su instalirane po cijeloj Jahorini, tako da sami mozete vidjeti kakvo je stvarno stanje na Jahorini. Osim toga, u jahorinskom forumu WEBCAM Forum mozete o svim pitanjima vezanim za web kamere i pozicije raspravljati. Uživajte!
facebook
www.jahorina.org


NOVO! HD Panorama Jahorine!

VIP Jahorina® je postavila panoramsku kameru na Hotel Termag, koja nam daje skoro savrsenu HD sliku cjelokupnog platoa Poljica sa 6sjedom i 2sjedom Poljica, kao i liftom, te baby liftom. Ova kamera ujedno i pokazuje Vam trenutne vremenske prilike (ili neprilike) na Jahorini. Nadam se da cete uzivati slikama koje nam pruza 360° Weather Livecam Jahorina. Kamera aktivno snima od izlaska do zalaska sunca.
Panorama Webcam Jahorina


Kamera Rajska Dolina

Webcam 1 nalazi se na objektu Rajska Vrata gleda direktno na stazu "Rajska Dolina" na Jahorini. Ova vrhunska kamera je postavljena na idealnom mjestu i može se dobiti u potpunosti slika cijele Rajske doline, kao i platoa ispred planinske kuce Rajska Vrata. Planinska kuca Rajska Vrata je nastala kao proizvod ideje o postojanju jednog mjesta na Jahorini u kojem ce se okupljati zaljubljenici ove planine da, u ugodnom ambijentu i uz vrhunsku hranu i pice,uzivaju u druzenju.

Webcam Jahorina Rajska dolina


Kamera Ogorijelica 1

Webcam Ogorijelica 1 je smješten na Hotelu Košuta. Pogled ka mjestu starog dvosjeda a sadašnjeg šestosjeda Ogorjelica 1 kao i pregled skoro cijele staze Ogorjelici 1. Sa lijeve strane vidi se, doduše kroz ovaj lijepi bor stazu Ogorijelica 2 kao i sama žica Ogorijelica 2. Po lijepom vremenu se vide obje staze sa malim prekidima skoro do vrha !!!

Webcam Jahorina OgorjelicaKamera plato Poljica

Webcam plato Poljica ima fenomenalan pogled ka centralnom dijelu Jahoine - Poljica. Na slikama se vidi skoro cijeli plato Poljica sa novosagradjenim šestosjedom, vec postojecim dvosjedom i liftom koji vozi do naselja Šator.Samim tim se vidi i donji dio staze Poljica. Prelijepa panorama Jahorine.

Webcam Jahorina PoljicaKamera Ogorijelica 2

Webcamera na stazi Ogorjlica 2 pozicionirana je direktno uz stazu Ogorijelica 2 gdje se nalazi i dvosjed. Kamera je postavljena na vikendicu Zlatko, koju i preporucujemo svim onima koji zele smjestaj direktno uz ovu veoma popularnui stazu izmedju dvosjeda i setosjeda Ogorijelice 1 i 2.

Webcam Jahorina OgorijelicaKamera Šator, staza Poljica

Web Cam Šator pozicionirana je direktno uz stazu Poljica na djelu staze ispred hotela Šator a ispod 6sjeda Poljica. Kameru smo postavili na pansion Pandzic

Webcam Jahorina SatorKamera visina snijega

Jahorina Web Cam 6 sa pogledom iza vikendice M&M u vikend naselju Sator.

Visina snijega


Svidja Vam se Jahorina?

Pratite nas na FB
Top