Apartmani Guliver veoma blizu staze

Opremljenost i posebnosti


Opis objekta

Moderni apartmani Guliver veoma blizu staze

U neposrednoj blizini centralnog dijela Jahorine u naselju Poljice uz sestosjed, vucnicu i baby lift smjestena su dva lijepo uredjena apartmana Guliver. Apartmani Guliver se sastoje od: prdsoblja/hodnika iz kojeg ulazite u kupatilo (tus kabina, lavabo, WC), iz istog predsoblja dalje idete u dnevni boravak (ugao na razvlacenje) gdje mogu udobno spavati 2 odrasle osobe. Sa dnevnim boravkom je povezana kuhinja (frizider, sporet sa rernom, posudje za 4 osobe ) i trpezarija sa trpezarijskim stolom za cetiri osobe. Iz ranije navedenog hodnika ulazite u dvokrevetnu spavacu sobu sa dva spojena singl lezaja. Svi apatmani imaju pristup internetu, LCD TV, total TV, posteljine i ormare. Grijanje je centralno na strujni kotao.

Apartman Guliver 4

Apartman Guliver 4 je smjesten u prizemlju apartmanske kuce Guliver I povrsine je 36m2, a se sastoje od: prdsoblja/hodnka iz kojeg ulazite u kupatilo (tus kabina, lavabo, WC), iz istog predsoblja dalje idete u dnevni boravak (ugao na razvlacenje) gdje mogu udobno spavati 2 odrasle osobe. Sa dnevnim boravkom je povezana kuhinja (frizider, sporet sa rernom, posudje za 4 osobe ) I trpezarija sa trpezarijskim stolom za cetiri osobe. Iz ranije navedenog hodnika ulazite u dvokrevetnu spavacu sobu sa dva spojena singl lezaja. Apartman ima pristup internetu, LCD TV, total TV, posteljine i ormare. Grijanje je centralno na strujni kotao.VIP Team Jahorina apartman preporucuje za 4 osoba, iako se u isti moze smjestiti I cetiri odrasle osobe I jedno dijete.

Apartman Guliver 4+2

Apartman Guliver 4+2 je smjesten na prvi sprat apartmanske kuce Guliver I povrsine je 38m2, a sastoji se od: prdsoblja/hodnka iz kojeg ulazite u kupatilo (tus kabina, lavabo, WC), iz istog predsoblja dalje idete u dnevni boravak (ugao na razvlacenje) gdje mogu udobno spavati 2 odrasle osobe. Sa dnevnim boravkom je povezana kuhinja (frizider, sporet sa rernom, posudje za 4 osobe ) I trpezarija sa trpezarijskim stolom za cetiri osobe. Iz ranije navedenog hodnika ulazite u dvokrevetnu spavacu sobu sa dva spojena singl lezaja.Osim udobnog ambijenta ovog apartmana, svakako je glavni adut istog lijep balkon sa pogledom na skijasku stazu. Apartman se izdaje u kombinaciji sa dvokrevetnom spavacom sobom sa kupatilom koja se nalazi odmah pored navedenog apartmana. Apartman ima pristup internetu, LCD TV, total TV, posteljine i ormare. Grijanje je centralno na strujni kotao.VIP Team Jahorina apartman +sobu preporucuje za 6 osoba, iako se u iste moze smjestiti I sest odraslih osoba I jedno dijete.


Lage

Udaljenosti
Staza
Vertikalni transport
Kafic / Club
Prodavnica
Aerodrom
Restaurant
Bankomat
Grad
Ambulanta/Hitna
Napomena: sve udaljenosti su caa. vrijednosti.

Svidja Vam se Jahorina?

Pratite nas na FB
Top