Jahorinski Konaci - apartmani direktno na stazi

Opremljenost i posebnosti


Opis objekta

12 dobro opremljenih apartmana

Objekat Jahorinski konaci smjesten je na samoj stazi Poljica, jednim dijelom sa pogledom na skijaliste. Sastoji se od prizemlja i 2 sprata.

Prizemlje: S1, A2, A3, S4
Prvi sprat: A5, A6, A7, S8
Drugi sprat: S9, A10, A11, S12
Detaljan opis apartmana

Svaki od navedenih apartmana predvidjen je za smjestaj do maksimalno 5 osoba, iako VIP Jahorina iste preporucuje za smjesta 2+2 osobe. Apartmeni se sastoje od kupaonice sa tus kabinom, tv, total tv, mini kuhinje, spavace sobe i dnevnog boravka (mogucnost spavanja). Spavaca soba je dvokrevetna sa francuskim lezajem, a dnevni boravak se moze koristiti za spavanje tri osobe na pomocnim lezajima (konforne fotelje i kauci na zavlacenje). Klubski stol u dnevnom boravku ujedno moze sluziti i kao trpezarijski stol. Svi apartmani osim A5, te studija imaju pogled na stazu Poljice, a velicine su ca 40 mq.

Detaljan opis - studio apartman

Studio apartmani su predvidjeni za smjestaj do maksimalno cetiri osobe, a VIP Jahorina ih preporucuje za 2 ili 2+2 osobe (jednu porodicu). U svakom studiju nalazi se kupaonica sa tus kabinom, tv, total tv, mini kuhinja, francuski lezaj sa dvije fotelje na razvlacenje koje sluze kao pomocni lezaji, a standardnih su dimenzija kreveta. Stolovi koji su postavljeni u dnevnom boravku izvrsno sluze i kao zamjena za trpezariju. Svaki studio je velicine ca. 27m²

Lage

Udaljenosti
Staza
Vertikalni transport
Kafic / Club
Prodavnica
Aerodrom
Restaurant
Bankomat
Grad
Ambulanta/Hitna
Napomena: sve udaljenosti su caa. vrijednosti.

Svidja Vam se Jahorina?

Pratite nas na FB
Top