Apartman S-Jahorina direktno na stazi

Opremljenost i posebnosti


Opis objekta

Apartman S-Jahorina luxuz u zimskom ambientu

Nalazi se na stazi Ogorijelica direktno ispod hotela Lavina, na samoj stazi Ogorijelica 2. Sastoji se od ugodnog dnevnog boravka sa kaminom pri cemu su drva obezbjedjena, ugao na razvlacenje za dvije osobe, dvije dvokrevetne spavace sobe od kojih je jedna sa francuskim lezajem a druga sa dva standardna kreveta na kat. Prirodna svjetlost u sobama je je obezbjedjena kroz svjetlarnike.

Moderno kupatilo je opremljeno sa hidromasazerom koja je idealna kao lagana masaza poslije skijanja. Osim navedenog za skijaje je obezbjedjena skijasnica. Apartman se grije sistemom centralnog podnog grijanja, te kamina. Opremljen je Wi-Fi internetom, kablovskom televizijom, DVD te osigiran kroz video nadzor. Parking je odmah iznad kuce u sklopu parkinga hotela Lavine. Moderno opremljena kuhinja sa potrebnim inventarom te sank-stol sa sank stolicama za 4 osobe.

Gosti apartmana mogu uz nadoplatu koristiti ponudu hotela Lavine: Wellness sa bazenom, fitness kao i dorucak i veceru. Napomena: Wellness sa bazenom je moguce do 16h koristiti i to uz popust od 50% od stvarnih cijena.

VIP Team Jahorina apartman preporucuje za 4 osobe, a moguce je da se u isti smjesti i do 6 osoba.

Lage

Udaljenosti
Staza
Vertikalni transport
Kafic / Club
Prodavnica
Aerodrom
Restaurant
Bankomat
Grad
Ambulanta/Hitna
Napomena: sve udaljenosti su caa. vrijednosti.

Svidja Vam se Jahorina?

Pratite nas na FB
Top