Termag Villa luxuzni apartmani na Jahorini

Opremljenost i posebnosti


Opis objekta

4 moderno uredjena apartmana

Ova lijepa i moderna Villa, radjena u planinskom stilu, na glavnom putu izmedu Poljica i Ogorijelice, na 1.550 m nadmorske visine. U samom središtu skijaškog centra, uz glavni put na samo 150 m od staze i žicara "Poljice" i 150m od staze „Ogorjelica“. Lako i brzo dostupne su sve skijaške staze i žicare SKI centra na Jahorini. Villa Termag raspolaže sopstvenim parkingom za vozila gostiju.

Vila je sagradjena u prepoznatljivom Termag stilu, rustikalno, planinski i orginalno. Sastoji se od 4 apartmana, 2 apartmana tipa A (2 + 2 + 1) i 2 apartmana tipa B (2 + (2) + 3 + 3). Svi apartmani su opskrbljeni drvima za kamin, koji se nalazi u svakom apartmanu, iako je proveden sistem centralnog grijanja za cijelu villu, opremljeni su sa plazma TV, DVD uredaj, bežicnu internet konekciju, satelitsku TV i direktnu telefonsku liniju.
Apartman tip A za sedam osoba

Apartman nudi smjestaj za 4 odrasle osobe i jedno dijete. Sastoji se od jedne dvokrevetne sobe sa francuskim lezajem, dnevnim boravkom u kojem se nalazi ugao na razvlacenje na kojem mogu spavati 2 osobe i po potrebi ubacivanje jednog pomocnog lezaja za petu osobu. U apartmanu se nalazi mini apart kuhinja( frizider, keramicka ploca sa dva kola, lavabo), te kupaonica sa tus kabinom. VIP Jahorina Team apartman preporucuje za 4 osobe iako se u isti moze smjestiti 5 osoba.

Apartman tip B za deset osoba

Apartman nudi smjestaj za 8 odraslih osoba i 2 djece. Radjen je u dvije etaze.

1.etaza: jedna dvokrevetna soba sa francuskim lezajem, dnevni boravak u kojem se nalazi ugao na razvlacenje. Kupaonica sa tus kabinom, te mini apart kuhinja(frizider, keramicka ploca sa dva kola, lavabo).

2.etaza: dvije trokrevetne sobe, u svakoj sobi je francuski lezaj i jedan single lezaj. Opremljeni su sa plazma TV, DVD uredaj, bežicnu internet konekciju, satelitsku TV i direktnu telefonsku liniju. VIP Jahorina Team apartman preporucuje za 8 osoba.

Lage

Udaljenosti
Staza
Vertikalni transport
Kafic / Club
Prodavnica
Aerodrom
Restaurant
Bankomat
Grad
Ambulanta/Hitna
Napomena: sve udaljenosti su caa. vrijednosti.

Svidja Vam se Jahorina?

Pratite nas na FB
Top