Luksuzni hotel Board sa WELLNESS & SPA centrom

Opremljenost i posebnosti


Opis objekta

Hotel Board na Jahorini

Hotel Board se nalazi na glavnom putu izmedu Poljica i Ogorijelice, na 1.550 m nadmorske visine. U samom središtu skijaškog centra, uz glavni put na samo 100 m od staze i žicara "Poljice". Lako i brzo dostupne su sve skijaške staze i žicare SKI centra na Jahorini. Hotel Board raspolaže sopstvenim parkingom za vozila gostiju.

Kratki opis Hotela Board

Nudi ukupno 101 ležaj u 21 dvokrevetnoj i 5 trokrevetnih soba, 5 studio apartmana i jednom LUX apartmanu u cijem slopu je i jacuzzi kada. Raspolaze sa konferencijskom salom sa svim vrhunskim uredjajima potrebnim za odrzavanje profesionalnih seminara(od mjeseca marta do mjeseca novembra). Djecjom igraonicom (od mjeseca decembra do mjeseca marta). Sve sobe i apartmani su sa centralnim grijanjem, telefonom, satelitskom TV i mini barom. Smještaj u hotelu je iskljucivo na bazi polupansiona (dorucak, vecera, nocenje).


Detaljni opis Hotela Board

Hotel Board nudi svojim gostima te gostima VIP Jahorine koristenje luksuznog i novosagradjenog wellness centra sa saunama, zatvorenim bazenom, poseban prostor sa jacuzzi kadom za 6 osoba, sobama za odmor, masazama po zelji u za to posebnoj prostoriji. U Hotelu Board posebno isticemo raznovrsnu i jedinstvenu ponudou specijaliteta domace i internacionalne kuhinje. Sve to mozete kusati u nezaboravnom planinskom ambijentu restorana. Odvojen od restoranskog dijela, a na istoj etazi intimno je smjesten aperitiv bar, takozvani staklenik Hotela Board u kojem svakodnevno mozete uzivati ispijajuci svoj jutarnji caj gledajuci nasu olimpijsku ljepoticu ili uz odabrano drustvo i kap vrhunskog vina iz hotelske vinoteke, u vecernjim satima osjetiti cari nase planine. Ukrasi i detalji kamin sale vratiti ce Vas u neka stara vremena ovog kraja, kako kulture tako i obicaja. Ukoliko se pozelite relaksirati, pobjeci u kutak tisine i mira svakako je to welness centar sa finskim i turskim kupatilom, bazenom, jacuzzi kadom i naravno nezaobilaznom masazom. U sklopu Hotela je i skijasnica za odlaganje skija, te ski rental za sve one koji zele vrhunsku ski opremu. Hotel Board nudi sve ono skriveno u snjeznim danima, daje osjecaj topline, cini vas odmor nezaboravnim tako da cete pozeljeti posjetiti nas opet. Zato dodjite, budite nasi dragi gosti, ugodite sebi, osjetite draz Jahorine i svih ljepota koje Vam ona pruza zajedno sa nasim domacinima!


Lage

Udaljenosti
Staza
Vertikalni transport
Kafic / Club
Prodavnica
Aerodrom
Restaurant
Bankomat
Grad
Ambulanta/Hitna
Napomena: sve udaljenosti su caa. vrijednosti.

Svidja Vam se Jahorina?

Pratite nas na FB
Top