Termag Hotel - Jahorina

powered by VIP JAHORINAdotORG

Hotel Termag, Jahorina

Termag Cjenik Upit Buking Galerija & detalji

Hotel Termag

Termag Jahorina

Hotel Termag svojom pozicijom, exterijerom, interijerom, te profesionalnošcu osoblja osvaja titulu jednog od najboljih hotela na ovim prostorima. Smiješten u podnožju planine Jahorine, uz stazu „Poljice“ (6sjed, 2sjed, lift, crvene + plave staze) i Baby lift od istih udaljen cca.50m, na 1550m nadmorske visine, izgradjen pod palicom Vodecih arhitekata nase regije, neskromno privlaci udobnoscu, te cete svakako pozeljeti biti gosti ovog Hotela.
Sastoji se iz dva dijela, „starog i novog hotela“. Pokusat cemo Vam docarati vidjenje i iskustva VIP JAHORINA TEAM-a u opisu koji slijedi.

Stari dio hotela Termag

Kao sto smo ranije spomenuli neprikosnoveni izgled i udobnost zahvaljujuci arhitektonskom umijecu, udobnost i toplina osjeca se u 18 soba i 13 apartmana kojima ovaj dio hotela raspolaze. Sve smještajne jedinice su vrlo prostrane, ugodne za boravak, klimatizirane, a opremljene su svaka sa SAT TV, telefonskom linijom, mini barom, internetom i kupaonicom. Obzirom da se u Hotelu Termag na Jahorini pruža usluga polupansiona, vec zadovoljni smještajem, gosti ovog hotela svoje zadovoljstvo i užitak mogu produbiti uslugom u restoranu kušajuci razne kulinarske specijalitete i delicije domaceg i medjunarodnog jelovnika i recepture.

Za goste umorne od svakodnevnog stresa i brzog zivotnog ritma, pronaci ce odmor u Wellness centru Hotela Termag bazenu, sauni, parnom kupatil, fitness Sali i solariju, a za potpuni relax ne smjemo ne preporuciti i ne spomenuti jacuzzi i razlicite vrste masaza. Najmladji gosti naravno nisu zaboravljeni, jer je i za njih napravljen najsladji kutak, djecja igraonica, gdje ce najiskrenije osmjehe Vaših mališana, u svakom trenutku, brižno pratiti tete sa dugotrajnim i profesionalnim iskustvom. Svi gosti ovog dijela hotela imaju obezbijedjeno parking mjesto u podzemnoj garaži.

Smještajne jedinice su slijedece:
Standard soba – francuski ležaj, kupatilo, mini bar, telefon, SAT TV, sef, Wi-fi.
Superior soba – francuski ležaj + 1 single ležaj, kupatilo, mini bar, telefon, SAT TV, sef, Wi-fi.
Basic apartman - francuski ležaj + 1 dvosjed na razvlacenje, + 1 pomocni ležaj, kupatilo, mini bar, telefon, SAT TV, sef,Wi-fi.
DeLuxe apartman - 2 spavace sobe sa francuskim ležajem + dnevna soba sa 1 dvosjedom na razvlacenje, 2 kupatila,mini bar, telefon, SAT TV, sef, Wi-fi.


Novi dio hotela Termag

Potraznja za Hotelom Termag bila je velika, te se svi zainteresirani nisu mogli smjestiti u stari dio Hotela. Tako je stvorena ideja za izgradnjom jos jednog bloka u vidu nastavka postojeceg hotela, a sve u interesu gostiju. Novi dio je izgradjen u vec nam poznatom i prepoznatljivom stilu Termaga, a nudi Vam slijedece: 45 novih smjestajnih jedinica i prostranu konferencijsku salu, predvidjenu za seminare tokom cijele godine. Kapacitet sale je 300 sjedecih mjesta; od iste se mogu napraviti 4 manje sale željenih kapaciteta, ovisno od namjene. Budite korisnici savremene opreme za prezentacijski program, te kabina za simultano prevodenje.

Smještajne jedinice su slijedece:
Basic soba - francuski ležaj, mini bar, telefon, Wi-Fi, SAT TV.
LUX soba - francuski ležaj, pomocni ležaj, mini bar, telefon, Wi-Fi, SAT TV. Ove sobe se mogu i medusobno spajati tako da se formira novi tip porodicne sobe
Porodicna soba – ovih soba moze biti max 5 u objektu.
Studio apartman - 2 odvojene prostorije, francuski ležaj, pomocni ležaj za dvije osobe, mini bar, telefon, Wi-Fi, SAT TV.
Superior apartman - 3 odvojene prostorije, 2 francuska ležaja, pomocni lezaj za dvije osobe, 2 kupatila, mini bar, telefon, Wi-Fi, SAT TV.


Pravilnik: -U cijenu smještaja u basic i lux sobama, osim polupansiona (dorucak i vecera sa bife stola), obezbijedjeno je parking mjesto na parkiralištu ispred hotela. -U cijenu smještaja u Studio i Superior apartmanima osim polupansiona (dorucak i vecera sa bife stola), ukljuceno je i korištenje Wellness centra (bazen, sauna, parno kupatilo), te osigurano parking mjesto u podzemnoj garaži.


Pravilnik za stari i novi dio hotela
  • Djeca do 5 godina na pomocnim ležajevima borave gratis.
  • Djeca od 5 do 12 godina ostvaruju popust od 50% na pomocnim ležajima sa roditeljima u apartmanima i sobama.
  • Docek nove godine u hotelima je organiziran i obavezan za sve goste hotela uz novcanu naknadu 80€ po osobi i 40€ za djecu od 8 do 12 godina.
  • BTO nije ukljucena u cijenu, a po osobi na dan iznosi 1,50€, djeca do 12 god. ne placaju istu


Ukratko o hotelu Termag
  • Najmoderniji hotel na Jahorini
  • Wellness sa bazenom, saunama, masazama
  • Podzemna garaza + parking
  • Moderne sobe
  • Koliba, Restoran, Pub, kamin sala ...

 Termag Cjenik Upit Buking Galerija & detalji


 

STARI dio hotela! Cjene po osobi [Euro]:


Na vrhJahorina Hotel Email Kontakt
 
Formular za Rezervaciju Upit-Formular Online Rezervacija

Ukoliko imate pitanja, nemojte se ustrucavati, javite se:
Jahorina, BiH: +387 66 333 202 (iz BiH: 066 333 202)
+387 65 414 413 (iz BiH: 065 414 413)
Hrvatska: + 385 51 240 149 (iz Hrvatske 051 240 149)
+385 95 900 3102 (iz Hrvatske 095 900 3102)
Srbija: + 381 64 11 71 601   (iz Srbije: 064 11 71 601)
Njemacka:  + 49 221 29 78 96 89

Slike
Hotel TermagInterne stranice: Austrija

Vanjske preporuke: Philippine news. Informacije na Jahorina Zimovanje ili na portalu vip-jahorina.org.

81 korisnika online te 3 korisnika na Forumu