Ukratko o smještaju

14 osoba max.

10m do staze

Wifi

Fam & Couples

Infrared

Parking

Pregeld svih karakteristika

Osnovne karakteristike

WiFi internet
sauna
grijanje
posteljina
fen za kosu

dnevni boravak sa kaminom

Spavanje & kupatila

br. spavacih soba: 6
br. mokrih cvorova: 3

porodicna soba, spavaca soba sa saunom

Kuhinja & boravak

društvene igrice
TV sa satelitskim programom
kamin
mašina za sudje
frizider
zamrzivac
posudje
pecnica
open space kuhinja

Skijalište & outdoor

 • Udaljenost od staze 10m
 • Na skijama do staze
 • Roštilj
 • Terasa, parking, rostilj

Udaljenosti

 • Doktor: Jahorina/Pale/Sarajevo
 • Bankomat: 150m
 • Restoran: 150m
 • Kafebar: 150m
 • Pekara: 500m
 • Villa sa kaminom
Sakrij

Opis objekta

Predvidjena je za komforan boravak 14 osoba, u dva lijepo opremljena dijela vikendice, apartman Sunce (10 osoba, 4 spavaće sobe) i apartman Tartuf (4 osobe, 2 spavaće sobe). Odlicna lokacja na samoj stazi Poljica 7a.  Prostor za rostiljanje ispred kuce. 

Veliki luksuzni apartman Sunce sasatoji se od velikog dnevnog boravka sa kaminom i smart TV , kompletno opremljene "open space" kuhinje (masina za sudje) i trpezarije. Na istoj etazi nalaze se dva kupatila te dvokrevetna spavaca soba. Na spratu vile nalaze se tri spavace sobe i to 2 dvokrevetne sa francuskim lezajem i jedna porodicna soba sa francuskim lezajem i dva singl lezaja. Terasa. Skijasnica

Apartman Tartuf relaxing odlican porodicni apartman u koji se nasi dragi gosti uvijek  rado vracaju. Dnevni boravak  sa trpezarijom i kompletno opremljenom kuhinjom (masina za sudje). Dvokrevetna spavaca soba sa francuskim lezajem, IC saunom i el.kaminom. Druga dvokrevetna soba sa dva singl lezaja. Skijasnica. Dvoriste 


Procitaj kompletan opis smještaja

Vikendica Planinski snovi nalazi se u neposrednoj blizini naselja Poljice (ca.150m udaljena od hotela Kristal, Pahuljica, Snješko...), na samo stazi Poljica lijevo. Obližnji ugostiteljski objekti nude okrjepu u tanjuru i časi, tako da cijeli dan možete bezbrižno uživati i u hladnim zimskim danima . Prilaz kući je direktno sa glavnog puta, i sa skijaske staze, a opet je "ušuškana" medju snježnim borovima Jahorine, tako da djeluje kao da je miljama udaljena od vreve svakodnevice. 

Vanjski izgled vikendice, krajnje šarmantan, uklopljen je u planinsku okolinu, dok unutrašnjost kuće daje portfelj imenu. Kompletna unutrašnjost vikendice daje sliku prostornosti jer su sve dimenzije prilagodjene dužem boravku u ovom objektu.

I da ne zaboravimo - ne plašite se zime jer imamo centralno grijanje, za ljubitelje dobrog televizijskog programa kablovsku tv, te wi -fi internet.Dakle, zamislite Vaš dan nakon napornog skijanja: topla i udobna vikendica sa svim što Vam treba, kamin i vino ukoliko želite malo čarolije, te miris borovine i udobni kreveti...planinski snovi! Korak po korak otkrivat ćete ljepotu jednog ugodnog kutka, kojeg naši stari gosti nazvaše - Planinski snovi.
Sakrij

Kreveti i prostorije

Pozicija

Pravila

Check-In

14:00 - 20:00h

Check-out

do 10:00h

Minimalni broj nocenja

7 nocenja u punoj sezoni, kraci boravak na upit

Kucni ljubimci

dozvoljen iskljucivo uz najavu (10€ po danu)

Boravisna taxa

1,5 € po osobi i nocenju

Zavrsno ciscenje

Zavrsno ciscenje je za sve boravke duze od 4 nocenja ukljuceno u cijenu. Za 3 nocenja i manje se naplacuje 30€.

Kaucija (Demage deposit)

100 € po apartmanu po dolasku u objekat

Uslovi i otkazi rezervacije

Rezervacija se smatra vazecom nakon sto od nas dobijete pisani dokument "Potvrda rezervacije" putem e-maila.
- Rezervacija se potvrdjuje iskljucivo uplatom akontacije navedene u Racunu koji dobivate na e-mail.
- Sve cijene su na upit.
- Sve cijene su izražene u Eurima.
- U sve cijene uključeni su svi porezi.
- Boravišna taxa se plaća posebno (1,50 euro/osobi/danu za osobe starije od 12 god. Djeca mlađa od 12 god. su
oslobođena plaćanja taxe).
- Interent (ukolio je navedeno da postoji): Molimo Vas za razumijevanje ukoliko provajder u
ekstremnim planinskim uslovima nije u mogućnosti obezbijedi pristup interentu.
- Nedostatak snijega nije razlog za otkazivanje rezervacije.
- Cijena parkinga nije uključena u cijenu smještaja. 
- Naplata parkinga: od 2019. godine se na Jahorini plaća parking na svim lokacijama po uredbama lokalnih
zajednica.
- Završno čišćenje, po cijeni kako je iznad navedeno vazece je pod uslovom da se objekat ostavi uredan prilikom odlaska. U protivnom se
naplaćuje (odbija od kaucije).


Opsti uslovi i pravilnik o otkazivanju rezervacije za zakup smjestajne jedinice u ponudi posrednicke agencije VIP Jahorina

 

Gost  ima pravo da odustane od zakupa smjestajne jedinice, o čemu je dužan pismeno (putem e-maila ili pisma) izvjestiti agenciju posrednika  koja informaciju proslijeđuje vlasniku objekta. Datum prijema pisanog otkaza predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada  vlasniku objekta, izražene procentualno u odnosu na ukupnu cijenu najma smjestajnog objekta, i to:

 

o             - 20 % ako se putovanje otkaže do 60 dana prije početka putovanja

o             - 50% ako se putovanje otkaže od 59 do 30 dana prije početka,

o             - 100% ako se putovanje otkaže do 30 prije početka ili poslije početka putovanja.

 

Putnik je duzan u slucaju otkaza rezervacije, uz obaveze prema vlasniku objekta navedenih u tekstu iznad, agenciji posredniku  nadoknaditi učinjene troškove  obrade rezervacije  u iznosu od 50 EUR, te snositi troskove bankarske provizije.

 

Svaka promjena smjestaja, broja osoba ili pomjeranje datuma dolaska ili odlaska ili cjelupne rezervacije, ukoliko bude odobrena od Agencije I vlasnika objekta I nalazi se unutar ponude posrednicke agencije VIP Jahorina kao i promjena imena ili broja osoba je prvi put besplatna. Svaka slijedeca promjena se naplacuje pausalno 20€ za svaku uslugu pojedinacno.

 

Ukoliko u rezervisanoj smjestajnoj jedinici  veceg kapaciteta odustaje jedna osoba ili jedna porodica od putovanja to se ne smatra opravdanim razlogom za otkazivanje rezervacije za cijeli objekat koji je predvidjen  za smjestaj dvije, tri ili cetiri porodice. Ukoliko  je cijena u navedenom objektu formirana prema broju osoba , ista ce se umanjiti po cjenovniku za broj osoba koji ce boraviti u smjestajnoj jedinici. Gosti mogu  uz najavu promjene agenciji posredniku  naci  odgovarajucu zamjensku osobu ili porodicu koja ce boraviti u ranije rezervisanom objektu  umjesto osobe ili porodice koja nije u mogucnosti da dodje.

 

Ukoliko gost ranije napusti hotel, kucu, apartman ili sobu, neće se vršiti refundacija za neiskorišteni dio zakupa  smjestajne jedinice . Za promjenu rezervacije  važe isti uslovi kao i za otkaz rezervacije.

U cijenu putovanja nije uključeno putno osiguranje. Agencija posrednik  savjetuje zaključenje osiguranja za otkaz putovanja, osiguranje putne odgovornosti, zdravstveno osiguranje i osiguranje protiv nezgoda sa odgovarajucim osiguranjem u maticnoj drzavi putnika.

 

Nedostatak snijega ili vremenske prilike ili neprilike (kako u ljetnim tako i u zimskim mejsecima) nisu opravdani razlog za otkazivanje rezervacije ili prijevremeni odlazak ili kasniji dolazak u objekat. 

 

Gost je sam duzan pobrinuti se i na vrijeme osigurati se kod nadleznih osiguravajucih kuca u slucaju otkazivanja putovanja uslijed bolesti ili drugih nepredvidjenih situacija. Zato se korisniku usluge proporucuje zakljucivanja osiguranja u maticnim zemljama koje snosi troskove u slucaju iznanadne bolesti putnika I slicnih nepredvidjenih situacija.

 

Ne mogu se smatrati opravdanim razlozima za otkaz ili odustajanje od rezervacije  gosta  slučajevi lokalnih terorističkih napada, eksplozija, zaraze, epidemije i druge bolesti, elementarne nepogode, klimatski uslovi i sl., za koje nije proglašeno vanredno stanje od strane nadležnih državnih organa domicilne ili zemlje putovanja.


Provjeri dostupnost

Book by phone

+387 65 414 413

HRV: 098 938 45 64

GER: 0221 34 66 43 01

Pon - pet 9:00 - 17:30

Upit formular

      Dodatna usluga: uz smještaj direktno rezervišite i licenciranu VIP Jahorina - AUDI skolu skijanja

      Profi škola skijanja

      VIP Jahorina skola je AUDI brand partner

      skola skijanja AUDI partner Saznaj više o školi

      Rental opreme

      Ponuda rental opreme za sve nase goste.