Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 178

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 183

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 184

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 220

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 223

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 235

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 250

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 268
Pozdrav ekipi sa foruma :D :D :D
Pozdrav Gost

Pozdrav ekipi sa foruma :D :D :D

• 15 Odgovora
  • 9837 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: Pozdrav ekipi sa foruma :D :D :D
« Odgovori #15 u: 29 Ožujak, 2011, 11:39:09 »
ti zezaj ali morski jezevi su bili mrak covjece mogao sam jesti do besvjesti....to je 100% gazala mallorcina draga cim je tako ukusno i topi se ustima joj ebem ti pozelio sam se sad  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: POZDRAV KOLEGA KOMUNALAC pitat cu te nesto poslovno iduci put...u pitanju je onaj stap za nabadanje kako sam skocio sa sestosjeda skratio mi se pa mozda u HR ima vecih i jeftinih

Nemaš problema, u ZG ćemo nabaviti šta god želiš ;)

i tako si cesto na Hreljicu, pa usput kupi tamo jos jedan sestosjed za pracu :D, mislim da te nebi trebao kostati nesto jako puno  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

HEHE...budem pogledo...mislim da bi se lako mogao naći neki rabljeni u dobrom stanju :D