|
supra
|
Dobro nam došli u novu kafanu
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
nixid
|
sad treba opet uhodati poso 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
alfa
|
sad treba opet uhodati poso  pored ovakve alkoholicarske klijentele to uopste nije problem  vidis da je veci problem isterati ljude iz kafane 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Cokie
|
Jedno pitanje za vas majstore. Kde je najbolji roštilj na Jahorini i naravno jagnje. LP
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
Cokie
|
ali tek 16.2 stižem, odmah posle onog 1 metara novog snega
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Ne baksuziraj ljudima
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Haha,bice najbolja jagnjetina,al vidim da se nudis i da placas neke aranzmane gore na planini 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
MarijaDragi VIP Jahorina, Mi ove godine nebi u hotel nego bismo u neki od gore navedenih smještaja ali imamo manju djecu i dosta stvari pa nas zanima ako bi nam mogli označiti do kojih se može doći automobilom i koji imaju parking. Hvala.
.
|
Suze.jpg (35.53 KB - dohvaćeno 120 puta.)
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Dobro jutro Alf  Muke moje niko ne zna samo.....
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
marija
|
MarijaDragi VIP Jahorina, Mi ove godine nebi u hotel nego bismo u neki od gore navedenih smještaja ali imamo manju djecu i dosta stvari pa nas zanima ako bi nam mogli označiti do kojih se može doći automobilom i koji imaju parking. Hvala.
. nisu moja! kako sam već rekla mene je samo zanimalo da li je bigamija dozvoljena jer jednog muža već imam. ali djece nemam to ne brini.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
alfa
|
Dobro jutro Alf  Muke moje niko ne zna samo..... Ja te razumem Supra  ti sto si bolji sa njima to one gore sa tobom
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Dobro jutro Alf  Muke moje niko ne zna samo..... Ja te razumem Supra  ti sto si bolji sa njima to one gore sa tobom Nema više dobar... od sad šakom od astal i GRRRrrr<Y$"?=##&)!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
alfa
|
Tako je  pa onda koja popije 10 kruski a ti naplati 20...kad po novcaniku udaris tu najvise boli  ili kako Bata Stojkovic u varljivom letu kaze SAMO CVRSTA RUKA RESAVA SVE PROBLEME  ps Izgleda mrme vec krenuo gore ;Dnije mogao da saceka 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|